Βιογραφικό

Σχετικά με την κλινική μου πρακτική

Υπηρεσίες Ψυχικής Υγείας, Συμβουλευτικής Υποστήριξης και Ψυχοθεραπείας

Καλωσορίσατε στον διαδικτυακό μου χώρο.

sciencetherapy.gr

Ονομάζομαι Φλωρεντία Βαχαβιώλου. Είμαι πτυχιούχος ψυχολόγος, απόφοιτη του Πανεπιστημίου Κρήτης, Τμήμα Ψυχολογίας με χαρακτηρισμό «Λίαν Καλώς» και κατέχω νόμιμη άδεια άσκησης επαγγέλματος (2017).

Κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών μου σπουδών ολοκλήρωσα ετήσια υποτροφία ERASMUS στο Πανεπιστήμιο Jules Verne της Γαλλίας με έπαινο (2014-2015).

Η θεωρητική μου εκπαίδευση περιλαμβάνει εξειδικευμένα προγράμματα ετήσιας παρακολούθησης στην Κλινική Ψυχοπαθολογία και την Ανάπτυξη Κλινικών Δεξιοτήτων στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο (2017-2019).

Η ανάγκη για βραχείες θεραπείες και η αντιμετώπιση κρίσιμων καταστάσεων στην καθημερινή ζωή με οδήγησε στην παρακολούθηση και απόκτηση Διπλώματος Συμβουλευτικής Ψυχολογίας στο City Unity College και εκπαίδευσης στη Γνωστική-Συμπεριφοριστική Θεραπεία (EPA MOOC) (2018-2019).

Στη συνέχεια εξειδικεύτηκα με μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Διαχείριση Χρόνιων Νοσημάτων στο άτομο και στην οικογένεια, στο Ανοιχτό Ελληνικό Πανεπιστήμιο (2019-2021).

Σε ενεργό χρόνο παρακολουθώ πολυετή Κλινική Εκπαίδευση Ψυχαναλυτικής Κατεύθυνσης.

Σχετικά με την κλινική μου πρακτική, η πορεία της δράσης μου ξεκίνησε στο Θεραπευτικό Πρόγραμμα Πολλαπλής Παρέμβασης (ΟΚΑΝΑ) σε εξαρτησιογόνα άτομα και στις οικογένειές τους (2016).

Στη συνέχεια, συμμετείχα σε εθελοντική εργασία σε ίδρυμα Περιθάλψεως Χρονίως Πασχόντων σε άτομα με ψυχικές, συναισθηματικές και κινητικές δυσκολίες (2017-2018).

Έπειτα, προσέφερα υπηρεσίες συμβουλευτικής και ψυχολογικής υποστήριξης στο Δήμο Ευρώτα (2018-2019).

Τα τελευταία χρόνια προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση στο σύνολο της σχολικής κοινότητας. Ταυτόχρονα, είμαι τακτικό μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων και εργάζομαι σε ιδιωτικό χώρο με παιδιά και ενήλικες

Αναζήτηση διαθεσιμότητας

Στείλτε μας τα στοιχεία επικοινωνίας και για πια ημερομηνία ενδιαφέρεστε να προγραμματίσουμε ένα ραντεβού και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας για επιβεβαίωση

Ο ιστότοπος μας χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία.